Links

Onderstaand links naar diverse sites en blogs zijn wellicht interessant zijn voor mensen die een cursus overwegen of gedaan hebben. Je vindt afhankelijk van waar je naar op zoek bent gelijkgestemden, mooie en betrouwbare organisaties en bedrijven die wij aanraden als leverancier/werkplaats etc, of hobbyclubs waar je met je auto lid van zou willen worden.

Oud-deelnemers – reisverhalen, cursusimpressies

Offroadjuf
Oud deelneemster van de 4WD week (“eindelijk leren sleutelen”) Ilian organiseert al jaren 4WD vakantie-activiteiten, zoals 4×4-trainingen en  offroadreizen. Of zoals ze het zelf zegt: met toffe mensen en fantastische auto’s in de modder spelen!

Mygrations.nl
Oud-deelnemers van de camper cursusweek Yuri en Milene hebben de camperweek gedaan als een van de vele voorbereidingen om de zijderoute te rijden vanuit huis, via ‘startpunt’ Venetië all the way naar China. Volg hun adVANture in camper Alexine via de blog en prachtige foto’s en filmpjes!

CarBlogger.nl
Carblogger Joost Enkelaar schrijft leuke blogs over alles wat met auto’s te maken heeft. Bovenstaande linkje gaat naar een specifieke blog, niet toevallig degene die hij over de autosleutel dagcursus geschreven heeft :-).

Partners

ArtsenZonderGrenzen.nl
De autosleutelcursus is ontstaan vanuit Artsen zonder Grenzen, en enkele zeer bevlogen en ervaren (oud-)medewerkers van Artsen zonder Grenzen zijn al vanaf het ontstaan van de autosleutelcursus als docent bij ons betrokken.

Rijnijssel.nl
Diverse docenten van het Regionaal OpleidingsCentrum RijnIJssel in Arnhem geven al jaren les op onze autosleutelcursussen. Daarnaast stelt het opleidingsinstituut specialistische gereedschappen ter beschikking voor onze weekcursussen.

AHC-Utrecht.nl
Eén van de locaties waar de autosleutelcursus dagcursussen gehouden worden.

OptimumICT.nl
Zonder Optimum ICT zou de website, mail, antivirus en overige IT-diensten er lang niet zo goed aan toe zijn. Mocht iemand nog op zoek zijn naar een IT dienstverlener die gespecialiseerd is in beveiliging en Microsoft dienstverlening (Office 365 etc), bevelen wij hen van harte aan!

DnTwist.nl
Sinds 2020 worden de autosleutel weekcursussen gehouden op de accommodatie d’n Twist in Overloon. We sleutelen hier vier weken op een prachtige plek in het bos. De slogan van d’n Twist is: kom gerust, blijf gerust en vertrek uitgerust. Dat laatste lukt onze deelnemers niet altijd, maar dat ligt vooral aan het enthousiasme voor het sleutelen!

VCTrade.nl
Ongeveer 1/3e van de auto’s die we op de cursussen langs zien komen zijn campers. We krijgen dan ook veel vragen over zonnepanelen, die we uiteraard met veel pelzier beantwoorden. En mochten de deelnemers daarbij nog op zoek zijn naar een betrouwbare levarancier met goede service en afterservice, verwijzen we ze altijd door naar VCtrade. Waar ook het zonnepaneel op onze camper vandaan komt. 

Hobbyclubs

Landcruiser-club.nl
Voor eigenaren van Toyota Land Cruisers, neem eens een kijkje hier en overweeg om lid te worden van deze club die leuke activiteiten organiseert.

LRCH.nl
Land Rover Club Holland, kortweg LRCH, is de vereniging van liefhebbers van de Land Rover.

Daf Club Nederland
De Daf club is de meeste jaren goed vertegenwoordigd op de oldtimer week, in topjaren zelfs meer dan de helft van de deelnemers uitmakend.