Kosten

Basiscursus Sleutelen & 4WD

Kosten

De kosten voor een Basiscursus zijn €145 per persoon. Kom je als stel/duo samen met 1 auto, dan krijgt de 2e persoon 10% korting (je betaalt dan samen €275,50)

Inclusief/exclusief

Bij dit bedrag inbegrepen zit koffie/thee en lunch (dieetwensen in overleg mogelijk), en gedrukt cursusmateriaal. Eventuele materialen voor gebruik tijdens de cursus (olie, onderdelen voor je auto) neem je zelf mee en zijn dus voor eigen rekening.

Privécursus

Kosten

De kosten voor een privécursus zijn €475 o.b.v. een persoon of stel met auto. Meer deelnemers en/of auto’s is uiteraard mogelijk, tegen meerprijs van €75 per persoon.

Inclusief/exclusief

Bij dit bedrag inbegrepen zit koffie/thee en lunch (dieetwensen in overleg mogelijk), en gedrukt cursusmateriaal. Eventuele materialen voor gebruik tijdens de cursus (olie andere vloeistoffen en/of onderdelen voor je auto) neem je zelf mee en zijn dus voor eigen rekening.

Weekcursussen

De kosten voor een weekcursus zijn afhankelijk van het soort overnachting:

Per persoon o.b.v. kamperen (tent/camper/caravan) € 790
1 persoon op indeling in groepsaccomodatie (2-p kamer delen met mede cursist) € 840
1 persoon o.b.v. (eigen) slaapkamer in groepsaccomodatie € 940
Stel/duo o.b.v. gezamelijke slaapkamer in groepsaccomodatie (10% korting voor 2e persoon) € 1.680

Het boeken van overnachting in de groepsaccomodatie is onder voorbehoud van beschikbaarheid, het aantal kamers is beperkt.

Heb je eerder bij ons een weekcursus gevolgd en kom je ‘op herhaling’, dan krijg je 10% korting op de weekcursusprijs

Inclusief

De genoemde prijzen zijn inclusief zes overnachtingen, koffie, thee en maaltijden (ontbijt, lunch, diner). Dieetwensen zijn (in overleg) mogelijk. Tevens inclusief gedrukt cursusmateriaal (o.a. uitgebreide leidraad).

Exclusief

De overige drankjes zijn voor eigen rekening, evenals de materiaalkosten (te vervangen onderdelen, motorolie, overige vloeistoffen etc.).