Kosten

Basiscursus Sleutelen & 4WD

Kosten

De kosten voor een Basiscursus zijn € 160 per persoon. Kom je als stel/duo samen met 1 auto, dan krijgt de 2e persoon € 40 korting (je betaalt dan samen € 280)

Inclusief/exclusief

Bij dit bedrag inbegrepen zit koffie/thee en lunch (dieetwensen in overleg mogelijk), en gedrukt cursusmateriaal. 

Privécursus

Kosten

De kosten voor een privécursus zijn € 550 o.b.v. een persoon of stel met auto. Met meer dan 2 deelnemers een privécursus volgen is ook mogelijk, tegen een meerprijs van €75 per extra persoon.

Inclusief/exclusief

Bij dit bedrag inbegrepen zit koffie/thee en lunch (dieetwensen in overleg mogelijk), en gedrukt cursusmateriaal. Eventuele materialen voor gebruik tijdens de cursus (olie andere vloeistoffen en/of onderdelen voor je auto) neem je zelf mee en zijn dus voor eigen rekening.

Weekcursussen

De kosten voor een weekcursus (zomer 2024) zijn €1150 per persoon, op basis van een gedeelde 2 persoons kamer. Wil je een kamer voor jezelf, dan is dit mogelijk (onder voorbehoud van beschikbaarheid) voor een meerprijs van € 150. 

Kom je als stel/duo (met 1 auto), dan krijgt de 2e persoon € 300 korting en betaal je samen dus € 2000. 

 Heb je eerder bij ons een weekcursus gevolgd en kom je ‘op herhaling’, dan krijg je 5% korting op de weekcursusprijs.

Inclusief

De genoemde prijzen zijn inclusief de zes overnachtingen, en inclusief maaltijden (ontbijt, lunch, diner), koffie en thee. De catering wordt verzorgd door een professionele kok. Dieetwensen zijn (in overleg) mogelijk. Tevens inclusief gedrukt cursusmateriaal (o.a. uitgebreide leidraad).

Exclusief

Eventuele overige drankjes zijn voor eigen rekening, evenals de materiaalkosten (te vervangen onderdelen, motorolie, overige vloeistoffen etc.).