Gastenboek reactie schrijven?

Graag koppel ik even terug dat de “express cursus” en hands-on training automotoren gisteren zeer goed is verlopen. 

Educatief, informatief en praktisch ervoer ik de dag. Jaap kent zijn vak meer dan goed. Ik was er daar behoorlijk van onder de indruk. De manier van les/uitleg geven was top en op de individuele wensen goed aangepast.  

Kortom, ik ben van mening dat het elke cent van het cursusgeld waard was. Erg tevreden kijk ik terug met veel meer kennis over de auto en zijn techniek dan ervoor.

 Dank voor een voortreffelijke en leuke dag.

Hans

Privé cursus, 28-11-2022

We hebben een superleuke en leerzame dag gehad. Precies de dingen kunnen leren die we wilden en ook veel nuttige klussen zelfs kunnen doen. Het was een goed advies om voor de prive cursus te gaan, zodat we de dag helemaal op onze behoefte konden afstemmen. 

Linde

Privé cursus, 16-10-2022

Wij hebben  een geweldige dag met Jaap doorgebracht. Hij heeft ons heel goed kunnen uitleggen over het een en ander van onze vrachtwagen en heeft ons het vertrouwen gegeven dat we niet bang hoeven te zijn om iets zelf te proberen.  Je had helemaal gelijk Jaap is zeer geschikt en kundig als docent. Nogmaals bedankt.

Diana en Martin

Privé cursus, 4-9-2022

Ik vond het een zeer geslaagde dag en heb heel wat opgestoken. Ik was die dag met mijn Mercedes Sprinter, jammer dat precies een week na de cursusdag hij stil kwam te staan en weggesleept moest worden. Maar dat was toeval uiteraard…

Harry W.

Basiscursus Sleutelen, 30-5-2022

Ik heb een oude Mercedes gekocht om een paar weken mee door de Balkan te toeren. Aangezien ik niet heel veel kennis van auto’s had, heb ik eerst de eendaagse cursus gevolgd. Die is heel interessant. Daarna heb ik nog de privé cursus gedaan. Sowieso leerzaam. Maar het is vooral ook fijn om samen met een ervaren en kundig monteur je hele auto door te nemen en kleine reparaties door te voeren. Dat gaf mij een veilig gevoel voordat ik op reis ging. Met andere woorden: allebei de cursussen zijn echte aanraders. 

Marcel D.

Privécursus, 17-5-2022

Vandaag met zijn 2 geweest. Super leerzame dag top docent.
Nam alle tijd veel tips weet nu de belangrijke onderdelen aan de auto.
En we durven nu ook zelf aan de auto te werken
Aanrader

Jeroen

Basiscursus 4WD, 15-5-2022

Het gastenboek is net nieuw! Ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Martin

Basiscursus Sleutelen, 27-4-2022