Weekcursussen

De raadsels onder de motorkap ontrafeld
Autosleutelcursussen al 20 jaar een succes

Elk jaar organiseren we 4 weekcursussen in de zomer. Een week gericht op Oldtimers, een voor Campers, een voor 4 Wheel Drives en een voor (diesel/benzine aangedreven) personenauto’s.


Voor wie?
Deze intensieve autosleutelcursussen zij geschikt voor beginners, gevorderden, mannen, vrouwen, eigenaren van diesels, benzinemotoren, terreinwagens, campers, oldtimers en 4WD's.   

Alle cursussen staan dus open voor beginners tot gevorderden. Basiskennis is niet vereist. Om je eigen auto te leren kennen is het meenemen van je eigen auto wel een must. Eén ding staat vast: je krijgt dagelijks vieze handen. Het is per slot van rekening een sleutelcursus.


Opzet
Korte theorie sessies afgewisseld met zelf onder je motorkap en in en om en aan je auto aan de slag, onder begeleiding van onze docenten met hun ruime ervaring in auto- en motortechniek. Theorie, autotechniek en praktijk wisselen elkaar af, waarbij de nadruk ligt op zelf sleutelen.

Aan het eind van de cursus heb je inzicht in je auto, heb je de kennis en kunde én het vertrouwen om storingen en/of reparaties zelf aan te gaan, onnodige reparaties te vermijden en garagerekeningen kritisch te bekijken.

Bekijk voor een idee van de weekcursus onze korte impressie video: Weekcursus impressie video (3m17s)

De weekcursussen in detail:
Weekcursus Four Wheel Drive (4WD)
Weekcursus Campers
Weekcursus Oldtimers
Weekcursus Personenauto's

Interesse? Schrijf je dan snel in via het inschrijfformulier.