Weekcursus Personenauto’s

Van een paar jaar oud tot youngtimer, van gepensioneerde tot zakendame tot handige harrie, je komt van alles tegen op de personenautoweek.


“Meten is weten” is een veel gebezigde term tijdens deze week. Waar dit allemaal van toepassing is op je auto en nog vele andere tips en trucs leer je deze week van onze ervaren docenten. Op dag 1 is iedereen nog op tijd voor het eten, vanaf dag 2 beginnen er steeds meer te laat te komen ‘omdat ik mijn klusje nog net nog even af wilde maken.’ Aan enthousiasme geen gebrek! 

 
De eerste 1,5 dag onderzoeken we hoe een auto nou eigenlijk in elkaar zit door het met elkaar demonteren van een sloopauto. Onderdeel na onderdeel. De rest van de week ligt de nadruk op het aan je eigen auto te sleutelen. Volgens het schema: een stukje theoretische uitleg, dan kijken bij je eigen auto, en vervolgens sleutelen aan dat onderdeel. In de avonduren worden korte ‘workshops’ gehouden, met aandacht voor een specifiek onderdeel, zoals bijvoorbeeld ‘meten is weten’ (over het gebruik van de multimeter).

Deze intensieve cursus duurt zes volle dagen (zaterdagmiddag tot en met vrijdagmiddag).

 Interesse? Schrijf je dan snel in.