Weekcursus Oldtimers


De meest prachtige oldtimers sieren deze week, maar ook degenen die al jaren stil gestaan hebben en nu de liefde en aandacht krijgen die ze verdienen. Van Dafjes tot MG’s van Volkswagen T1-2-3-4’s tot oude amerikanen, ieders pride and joy is welkom op deze week.

“Afstellen doe je met je oren”. Dit en vele andere oldschool tips en trucs leer je van onze ervaren docenten. Op dag 1 is iedereen nog op tijd voor het eten, vanaf dag 2 beginnen er steeds meer te laat te komen ‘omdat ik mijn klusje nog net nog even af wilde maken.’ Aan enthousiasme geen gebrek!

 

 


De eerste 1,5 dag onderzoeken we hoe een auto nou eigenlijk in elkaar zit door het met elkaar demonteren van een sloopauto. Onderdeel na onderdeel. De rest van de week ligt de nadruk op het aan je eigen auto te sleutelen. Volgens het schema: een stukje theoretische uitleg, dan kijken bij je eigen auto, en vervolgens sleutelen aan dat onderdeel. Met uiteraard ook ruimte voor het uitvoeren van de projecten die je deze week wilde doen! In de avonduren worden korte ‘workshops’ gehouden, met aandacht voor een specifiek onderdeel, zoals bijvoorbeeld ‘meten is weten’ (over het gebruik van de multimeter).


Deze intensieve cursus duurt zes volle dagen (zaterdagmiddag tot en met vrijdagmiddag).

Interesse? Schrijf je dan snel in.