In de media

De autosleutelcursus heeft aandacht gekregen in de media en we willen dit graag delen!

Omarm je auto ...
Omarm je auto, voel je een met de techniek. Met die strekking heeft de NRC van 15 juni 2013 een boeiend artikel gepubliceerd over de autocursus. Een cursus die de mens nader tot de machine brengt!
>> Lees meer (download pdf bestand)


Is dit een bovenliggende nokkenas?
In een artikel in het Algemeen Dagblad met dezelfde kop besteedde de krant op 30 juli 2011 aandacht aan de zomercursussen. Freelance journalist Matthijs Meeuwsen draaide een dag mee met de cursus en schreef een leuke impressie: ‘Op zomercursus Autosleutelen: geen zonnebrandcrème, maar een gezicht vol smeerolie. Niet languit op een strandhanddoek, maar onder een opgekrikte carrosserie.’ Het twee pagina grote artikel wordt gelardeerd met prachtige foto’s van Cor de Kock.
>>
Lees meer (download pdf bestand)

Duurzaam sleutelen
Onder de kop ‘Duurzaam Autosleutelen bij hoeve de Knol’ heeft de regionale krant Peel en Maas in haar editie van 28 juli 2011 aandacht besteed aan de autocursussen bij Hoeve de Knol in Holthees, die dit jaar alweer voor de derde keer in het Brabantse land worden gehouden.
Docent Willem van Dijk komt uitgebreid aan het woord. ‘Cursisten leren we waar ze op moeten letten bij een garagebeurt. Soms zegt een garagist dat een onderdeel is vernieuwd maar na onderzoek blijkt het oude onderdeel helemaal niet vervangen’. Het artikel wordt omlijst door een foto van eigenaar Wilbert Jeuken en cursusleider Ronnie Jongert.
>> Lees meer (download pdf bestand)

De autosleutelcursus op de voorpagina van de VPRO gids
De VPRO heeft in 2010 zijn redactieleden op cursus gestuurd. Verslagen over ’Tangodansen in de Alpen’ en ‘Praten met dieren’ sierden al de voorpagina’s van de televisiegids.
Redactrice Elja Looijestijn heeft in juli 2010 onze autosleutelcursus in Holthees gevolgd en daar een leuk verslag over geschreven. Compleet met foto’s en al.
>> Lees meer (download pdf bestand)