Dagcursussen

Een tipje van de sluier opgelicht van wat er zich onder de motorkap plaatsvindt

Wat zich onder de motorkap afspeelt, is voor velen een raadsel. Bij een raar geluid gaan we naar de garage. Sleutelen aan de eigen auto doen we niet. Je hoort vaak: aan een moderne auto is niets meer te verhapstukken. Niets is minder waar. Er is genoeg te sleutelen en te leren over autotechniek. Iedereen kan zijn eigen kleine beurt doen, en (preventief) onderhoud doen om onnodige slijtage te voorkomen. Sleutelen is bovendien vooral leuk!

Vrijwel elke maand organiseren we een Basiscursus sleutelen, en tweemaandelijks een Basiscursus 4WD. Om je eigen auto te leren kennen is het meenemen van je eigen auto een must. Aan het eind van de cursus kan je eenvoudige storingen zelf verhelpen, onnodige reparaties vermijden en garagerekeningen kritisch bekijken. Een ding staat vast: je krijgt zeker vieze handen. Het is per slot van rekening een sleutelcursus.

Daarnaast is er de mogelijkheid tot een dagcursus op maat (
privé autosleutelcursus), waarin je 1 op 1 met de docent de hele dag je auto en bijbehorende techniek leert kennen op basis van jouw specifieke informatiebehoefte. Ook behoort een dag Begeleid autosleutelen tot de mogelijkheden. Deze staat echter niet op de planning, maar kan net als de privé cursus worden ingepland. Mail voor meer informatie naar info@autosleutelcursus.nl.

Alle cursussen staan open voor beginners tot gevorderden, al zijn de basiscursussen vooral gericht op mensen met weinig tot geen voorkennis, en begeleid sleutelen op mensen met ten minste enige voorkennis.

Interesse? Schrijf je dan in via het
inschrijfformulier.