Cursussen

Het raadsel onder de motorkap ontrafeld
Autocursussen al 15 jaar een groot succes

Wat zich onder de motorkap afspeelt, is voor velen een raadsel. Bij een raar geluid gaan we naar de garage. Sleutelen aan de eigen auto doen we niet. Je hoort vaak: aan een moderne auto is niets meer te verhapstukken. Niets is minder waar. Er is genoeg te sleutelen en te leren over autotechniek. Alle mechanische problemen worden nog steeds met de hand opgelost. En de boordcomputer gaan we met de modernste middelen te lijf. Sleutelen is bovendien leuk en spannend.

Ook dit jaar organiseren we intensieve weekcursussen in de zomer en autocursussen van een dag: Pech Onderweg, 4WD en een Basiscursus sleutelen. Nieuw in het programma: weekcursus campers en Begeleid autosleutelen. Ook een privé autosleutelcursus, een dagcursus op maat, geheel in te vullen naar eigen wens, behoort tot de mogelijkheden.

Alle cursussen staan open voor beginners en gevorderden. Basiskennis is niet vereist. Om je eigen auto te leren kennen is het meenemen van je eigen auto een must.
Aan het eind van de cursus kan je eenvoudige storingen zelf verhelpen, onnodige reparaties vermijden en garagerekeningen kritisch bekijken. Eén ding staat vast: je krijgt zeker vieze handen. Het is per slot van rekening een sleutelcursus.

Interesse? Schrijf je dan snel in via het inschrijfformulier.