Cursus uitlezen

Voor wie?
Eigenaren van auto's die een computer 'aan boord' hebben én de leek met interesse. De computer aan boord is een relatief nieuw fenomeen in de autotechniek dat in de jaren tachtig haar intrede heeft gedaan en sinds 1992 is ingebouwd in Nederlandse auto's. Ineens gaat er een oranje lampje op je dashboard branden. Je boordcomputer meldt dat er iets aan de hand is. Maar wat precies? Daarvoor moet je de auto ‘uitlezen’.Opzet
Na een korte theoretische inleiding, gaan we aan de slag, auto voor auto. Je sluit je computer aan op de computer(s) in de auto. En dan zie je op je scherm wat er aan de hand is. Of beter: wat er aan de hand zou kunnen zijn. Is dit een ernstige storing, of kan dit simpelweg verholpen worden.

We werken in groepjes van maximaal vier personen, met een persoonlijke begeleiding van onze uitleesspecialist Hayat Habibi.

Programma
Om een indruk te geven van het dagprogramma, volgen hier enkele onderwerpen. Het programma is nog in ontwikkeling. Het definitieve programma kan enigszins afwijken.

*
Geschiedenis en achtergrond van het uitlezen.
* Overzicht van de beschikbare apparatuur.
* Uitlezen van de auto's.
* Wat kunnen we hieruit leren?
* Trekken van conclusies: wat zijn de voor- en nadelen van het uitlezen?
* Eventueel verhelpen van kleine problemen en storingen.

Deze intensieve cursus duurt een halve dag. Koffie, thee en de lunch worden verzorgd. Bovendien ontvang je de Handleiding Uitlezen.


Kosten

Cursusdatum


Locatie
€ 60,-
Beesd, ten zuiden van Culemborg.                                                          
Hier worden we gastvrij ontvangen in de garage van Rocco, met een gezellige cursusruimte.
Voor de routebeschrijving, klik hier.

Inschrijven

Je kunt je online inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden.