Nieuwsarchief

Autosleutelcursus door de ogen van Patrick

Afgelopen april nam autoliefhebber Patrick deel aan van onze cursussen, lees zijn ervaringen op carblogger.nl en bekijk ook zijn andere interessante berichten.

Cursussen 2019

Alle cursussen voor 2019 staan nu op onze website, bekijk het overzicht voor alle data en locaties.

Twijfel je nog? Bekijk dan onze video om je te overtuigen.

Blog van een deelneemster

Dit jaar op de oldtimer weekcursus waren er weer verschillende deelnemers. Eén van die deelnemers houdt een interessant en leuk blog bij over haar oldtimer 'Moris'. Ben je benieuwd naar haar blog, lees dan verder op Femme Voiture.

Autoklusweken

Om een indruk te krijgen van onze leerzame en gezellige autoklusweken in het Brabantse land, klik hier.
 

Steek je handen maar uit die mouwtjes

Een van de redacteuren van het blad Autoweek heeft vorig jaar zijn handen uit de mouwtjes gestoken. Dennis van Loenhout heeft enkele dagen vuile vingers gehaald bij onze weekcursus in Holthees. Hij had de smaak zo te pakken dat hij er ook nog een dagcursus in Nieuwegein aan vast heeft geknoopt. Zijn journalistieke handen hadden als resultaat een enthousiast artikel in het blad van medio mei 2014. Een beschrijving van een cursus die niet alleen geld oplevert, maar ook nog eens een hoop plezier en nieuwe inzichten!

Omarm je auto ...

Omarm je auto, voel je een met de techniek. Met die strekking heeft de NRC van 15/16 juni 2013 een boeiend artikel gepubliceerd over de autocursus. Een cursus die de mens nader tot de machine brengt!

Onze pick-up verlaat de autosleutelcursus en gaat even terug naar haar 'roots'


De Toyota pick-up die we al jaren gebruiken voor onze terreinrijmiddag in de weekcursus autosleutelen heeft voor drie weken de Holthees stal verlaten. De pick-up wordt door AZG Nederland ingezet bij een drieweekse manifestatie die het land doorgaat. Midden in een drietal steden wordt een noodhulpkamp opgezet met een opblaasbaar hospitaal.

Autosleutelcursus op maat

Wil je met een vriendengroep aan een auto sleutelen? Of ga je met je vriend of vriendin op reis naar China en wil je je wagen beter leren kennen? Dan is een privéautosleutelcursus wat voor jullie! Het programma wordt ingevuld naar jullie wensen. Interesse?
Bel Ronnie Jongert: 0621 26 85 98, of mail: info@autosleutelcursus.nl.

Nieuwe autocursus 'Begeleid autosleutelen'

Altijd al zelf aan je auto willen sleutelen, maar durf je het alleen nog niet aan en kan je wel wat advies en ondersteuning gebruiken? Op 12 mei 2013 starten we met de autocursus 'Begeleid sleutelen'.

Steunpunt Holland!

Goed nieuws voor wereldreizigers! ‘Steunpunt Holland’ is in de lucht

Hoor je een raar geluid, denk je dat de garage een te hoge prijs voorstelt, weet je niet waar je een onderdeel moet kopen of wil je iets weten over de kwaliteit van de diesel? Vanaf iedere plek op de wereld kan je vanaf nu technische vragen over je auto kwijt. Mail naar steunpuntholland@autosleutelcursus.nl en stel je vraag. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord van één van onze docenten. Deze service is exclusief voor ex-cursisten van onze autocursussen.

Impressies van een autosleutelzomercursus

Gee, in 2011 deelnemer aan de autosleutelcursusweek in Holthees, en trotse eigenaar van een Landrover, maakte een korte video-impressie van de cursus. Het behoeft geen betoog dat het onderdeel sleutelen aan je eigen auto ruim in beeld wordt gebracht.
>> Lees meer

Is dit een bovenliggende nokkenas?

In een artikel in het Algemeen Dagblad met dezelfde kop besteedde de krant op 30 juli 2011 aandacht aan de zomercursussen. Freelance journalist Matthijs Meeuwsen draaide een dag mee met de cursus en schreef een leuke impressie: ‘Op zomercursus Autosleutelen: geen zonnebrandcrème, maar een gezicht vol smeerolie. Niet languit op een strandhanddoek, maar onder een opgekrikte carrosserie’. Het twee pagina grote artikel wordt gelardeerd met prachtige foto’s van Cor de Kock.

>> Lees meer

Duurzaam sleutelen

Onder de kop ‘Duurzaam Autosleutelen bij hoeve de Knol’ heeft de regionale krant Peel en Maas in haar editie van 28 juli 2011 aandacht besteed aan de autocursussen bij Hoeve de Knol in Holthees, die dit jaar alweer voor de derde keer in het Brabantse land worden gehouden. Docent Willem van Dijk komt uitgebreid aan het woord. ‘Cursisten leren we waar ze op moeten letten bij een garagebeurt. Soms zegt een garagist dat een onderdeel is vernieuwd maar na onderzoek blijkt het oude onderdeel helemaal niet vervangen’. Het artikel wordt omlijst door een foto van eigenaar Wilbert Jeuken en cursusleider Ronnie Jongert.
>> Lees meer

Autosleutelcursus op voorpagina VPRO-gids

De  VPRO heeft deze zomer zijn redactieleden op cursus gestuurd. Verslagen over ’Tangodansen in de Alpen’ en ‘Praten met dieren’ sierden al de voorpagina’s van de televisiegids. Redactrice Elja Looijestijn heeft in juli 2010 onze autosleutelcursus in Holthees gevolgd en daar een leuk verslag over geschreven. Compleet met foto’s en al. Om een eerste beeld te krijgen hoe het op zo’n cursus toegaat, klik hier.

Categorieën

Geen Categorieën gevonden.